fbpx

Thomas Vyncke

Hi, mijn naam is Thomas!

Ik ben Thomas, kinesitherapeut van opleiding. Sinds enkele jaren heb ik samen met 2 vennoten een eigen praktijk – De Kinesisten.

Doordat ik uit ervaring met mijn patiënten weet, ontstaat het probleem (symptoom) waarmee patiënten komen vaak door perikelen in het dagelijks leven en/of verleden.

Sinds enkele jaren, pas ik een holistische benadering toe. Tijdens mijn zoektocht in het “waarom” mijn patiënten ziek worden en fysieke klachten ontwikkelen, ben ik enkele bijkomende opleidingen gestart:

Mijn doel is om mensen terug controle te geven over hun eigen leven. Dit door middel van hands-on therapie, online coaching, levensstijl interventies, het delen van kennis over problemen en gebruik van voedingssupplementen.

Hoe kunnen we het beste uit jou halen?