Coaching | Therapie

Basiswaarden coaching

Locatie: In de praktijk (Merksem) of online
Duur: Sessies van 1 uur

De aangeboden coaching of therapie is gebaseerd op een holistische benadering. Klanten gaan in coaching omdat ze hun flexibiliteit en fitheid zowel fysiek als mentaal willen herstellen en/of optimaliseren. Daarnaast nemen ze op die manier zelf weer de regie over hun eigen gezondheid.

Tijdens de coaching zoeken we naar mechanische, biochemische en sociale factoren die de mogelijke oorzaak zijn van lichamelijke klachten. Vaak zit hier het symptoom van een dieperliggend probleem. De oorzaken van de ziekte of aandoening pakken we preventief en curatief aan.

De coaching is gebaseerd op o.a. de principes en het protocol van dr. Leo Pruimboom, de grondlegger van de klinische psycho-neuro-immunologie. Volgens KPNI is gezondheid de mentale, lichamelijke en sociale capaciteit om aan te passen aan de veranderende omstandigheden.

Zoals Leo zegt, het symptoom is nooit het echte probleem!

COACHING

Hoe ziet een coaching traject er uit?

Je wil verandering
Je wilt de controle over je leven en/of gezondheid terug
Kleine stappen zorgen voor grote resultaten. Voel je dat er iets moet veranderen maar weet je niet goed waar te beginnen? Neem contact op.
Je wil verandering
Je plant een verkennend gesprek
Contact opnemen
We starten met een INTAKE gesprek van 1 uur waarin ik analyseer wat er aan de hand is. We kijken naar huidige obstakels en bekijken hoe en met welke tools we deze kunnen wegwerken. Jij kiest zelf of je een traject start of niet.
Je plant een verkennend gesprek
Je past jouw levensstijl aan
Volg de instructies op
De besproken aanpassingen, voer jij op jouw eigen tempo uit. We kijken naar de impact hiervan op je lichaam en leren hoe het functioneert en reageert.
Je past jouw levensstijl aan
Je nieuwe levensstijl werpt zijn vruchten af
Een betere levensstijl
We werken toe naar een betere levensstijl zonder dat het een opgave is. Elke behandeling is anders. We gebruiken lifestyle- en bioritmeaanpassingen, voeding-en bewegingscoaching, sociale interventies en indien nodig ook voedingssupplementen Met de kennis, inzichten en vaardigheden die je mee krijgt, is de kans zeer groot dat de aanpassingen ook na de behandeling, deel blijven uitmaken van jouw dagelijkse leven. Je krijgt de controle over je leven en je gezondheid terug.
Je nieuwe levensstijl werpt zijn vruchten af

Welke onderwerpen komen tijdens coaching aan bod

ADEMHALING EN SLAAP

EETGEWOONTES EN VASTEN

IMMUNOLOGIE

FYSIEKE EN MENTALE PRESTATIES

endocrinologie

neurologie en psychologie

Mogelijke vraagstukken waarin je jezelf herkent

hierin?

of hierin?

Een traject starten?

Nieuwsbrief 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste weetjes.

Open chat
1
💬 Waarmee kan ik je helpen?
Contacteer Thomas Vyncke
Hallo 👋🏽
Waarmee kan ik je helpen?